Header

Online web- en marketingbureau

Header

Over Nieuwbouw Online

Nieuwbouw Online BV is het bedrijf van Gerjan Steenbeek (20+ jaar ervaring in vastgoed-webontwikkeling) en Alex van Ginneken (ondernemer, 20+ jaar ervaring in online marketing).

Nieuwbouw Online ontwikkelt een landelijk platform voor NVM makelaars voor het opzetten van nieuwbouw gerelateerde websites. Op deze websites bieden we het nieuwbouwaanbod van de grootste NVM nieuwbouwmakelaars van Nederland aan. Daarnaast is het platform geoptimaliseerd voor het verkrijgen van leads en hebben we het aankoopproces van een nieuwbouwwoning gedigitaliseerd.

We ontwikkelen het platform in nauw overleg met de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). We werken samen met landelijke partijen op gebied van online marketing, online vastgoedcommunicatie en maken gebruik van een groot netwerk van professionals als ontwerpers, Google specialisten en ethische hackers.

Header

Nieuwbouw Online BV wordt ondersteund door de EU via het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Softwareproject matchmaking-tool 

Zelf een eigen softwaretool ontwikkelen, waarmee makelaars voor een nieuwbouwproject / woning zelf kunnen worden gemaakt criteria / parameters kunnen worden gebruikt als een toewijzing van een woning en ook een weging kunnen toekennen.


Tool voor projectbeheer / werkstroom 

Het proces van het verkopen van een nieuwbouwwoning automatiseren om zo de makelaar met ICT te ondersteunen, zodat het werk effici├źnter en met minder fouten kan worden uitgevoerd.

Header