Header
Header

VACATURE HBO STAGIAIR(E) ONLINE MARKETING

Studeer jij HBO (Online) Marketing en wil jij binnen je studie de juiste werkervaring opdoen op het gebied van Online Marketing? Wil je tijdens je stageperiode veel leren en wil je in een bedrijf werken waar je je eigen ideeën voor kunt leggen en uit kunt voeren? Wil je zelf meedenken en meegroeien in een jong en ambitieus bedrijf in Groningen? Dan zijn we op zoek naar jou!

NieuwbouwOnline ontwikkelt een landelijk platform voor de verkoop van nieuwbouwwoningen voor de top 50 NVM makelaarskantoren van Nederland. Vanuit een centraal platform bouwen we regionale websites (we zijn actief in meer dan 15 steden) en projectwebsites met daarop het nieuwbouw aanbod van NVM nieuwbouw makelaars. Naast het tonen van het aanbod hebben bezoekers de mogelijkheid om zich te abonneren op de websites en hun woonwensen kenbaar te maken. Het platform brengt vraag en aanbod bij elkaar door het matchen van de vraag van de klant met het aanbod van te bouwen nieuwbouwhuizen. Daarnaast bieden we zowel de consument als de makelaar een online platform waarin het hele proces van het aankopen van een nieuwbouwwoning gedigitaliseerd is.
Ons bedrijf is onderdeel van NVM/funda. 


Functie-eisen
We zijn op zoek naar iemand die het online salesproces door middel van online marketing goed kan opzetten. Data analyseren en omzetten in concrete acties om betere resultaten te behalen is wat jou energie geeft. Ook het meehelpen aan het optimaliseren van websites (Search Engine Optimalisation) behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast mag je meedenken en -werken aan het uitvoeren van online marketing strategieën. Tevens staan wij open voor nieuwe ideeën, strategieën en tactieken en testen wij deze graag.

Wij zoeken iemand die:
- Bezig is met een opleiding richting marketing/communicatie;
- Zelfstandig kan werken en proactief is;
- Iemand die de principes van online begrijpt;
- Ervaring met Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager en SEO is een pré;
- Je bent enthousiast, leergierig en proactief.

 Dit bieden wij:
- Een uitdagende stage waar je veel ervaring op kunt doen;
- Gedegen stagebegeleiding;
- Werken aan interessante en uitdagende projecten;
- Stagevergoeding;
- Werken in een hecht team.

Solliciteren
Stuur je motivatiebrief en cv naar Karen Jansen op karen@nieuwbouwonline.nl.

Bedrijfsprofiel
NieuwbouwOnline B.V. is het bedrijf van Gerjan Steenbeek (15+ jaar ervaring in vastgoed-webdevelopment) en Alex van Ginneken (ondernemer, online business coach, 15+ jaar ervaring in IT en online marketing). NieuwbouwOnline ontwikkelt een landelijk platform voor NVM makelaars voor het opzetten van nieuwbouw gerelateerde websites. Op deze websites presenteren we het nieuwbouwaanbod van de grootste NVM nieuwbouwmakelaars van Nederland. Daarnaast is het platform geoptimaliseerd voor het verkrijgen van leads en hebben we het aankoopproces van een nieuwbouwwoning gedigitaliseerd.

We ontwikkelen het platform in nauw overleg met de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) We werken veel samen met landelijke partijen op gebied van Online Marketing, Online vastgoedcommunicatie en maken gebruik van een groot netwerk van professionals als Designers, Google specialisten en ethical hackers.
Ons vaste team bestaat uit 7 personen en dat maakt ons een klein kantoor. Daarom ben jij, als online marketeer, een onmisbaar onderdeel van ons bedrijf. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee maar is ook leuk. Want je bent betrokken bij het hele proces.